Ioana Anghel

Estetica facială

Esteticianul nostru, preocupat de domeniul frumuseții și a terapiilor care continuă să revolutioneze industria beauty, vă pune la dispoziție o gamă variată de tratamente de reîntinerire, întreținere și frumuețe, adaptate problemelor cu care se confruntă tenul dumneavoastră.

Tratamente

De 15 ani tratăm problemele medicale în amănunt la cele mai înalte standarde, având la bază indentificarea cauzelor apariției bolii, evitând astfel recidivarea.

Mezoterapie cu microace

Acest procedeu estompeaza ridurile fine, hidrateaza tenul si il ajuta sa produca elastina si colagen – doua substante responsabile de aspectul ferm si proaspat al acestuia.
Datorita rolului puternic nutritiv, antioxidant, stimuleaza micro-circulatia si metabolismul celular local, ii ofera tenului o sursa impresionanta de vitamine si nutrienti din care isi extrage atat cat este necesar pentru a-si recapata elasticitatea, supletetea si fermitatea.

PRP Facial

Terapia “Vampir”- tratamentul cu plasma imbogatita cu trombocite din sangele propriu este in prezent cea mai apreciata terapie.
Datorita faptului ca stimuleaza capacitatea naturala a organismului de regenerare, duce la formarea unui tesut cutanat mai ferm si mai tanar.
Terapia este naturală cu o biocompatibilitate de 100%.

Oxigenare hiberbarică

Principiul de functionare se bazeaza pe infuzia in profunzime cu oxigen in straturile dermale ale tenului.
Tratamentul este unul revolutionar, non-invaziv destinat tratarii ridurilor, acesta inlocuind cu succes traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau Acid Hialuronic.

Tratament Hydrafacial

Hydrafacial reprezintă o inovație in domeniul medical-estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare.
Delicat și gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a inlocui tratamentele tradiționale, oferindu-vă o nouă experiență in ceea ce inseamnă curățarea tenului.

Masca LED

Utilizează o tehnologie foarte avansată ce poate diagnostica și localiza celulele deteriorate ale pielii și astfel actionează direct asupra refacerii lor. Emite o combinație de lumini, care penetrează straturile profunde ale pielii. In acest mod este activată circulatia sangvină, stimulată producția de colagen și elastină, crește fluxul de oxigen și nutrienți la nivelul pielii, și este imbunătățit drenajul limfatic.

Radiofrecvența bipolară

Este cea mai noua tehnologie creata pentru eliminarea si indepartarea non-invaziva a simptomelor imbatraniri pielii.
Pentru ten, are efecte de lifting facial chiar de la prima sedinta: ridurile sunt reduse vizibil, tonifiaza pielea si reduce barbia dubla.
In timpul tratamentului, colagenul incalzit la o temperatura de 45°C-60°C incepe sa-si schimbe structura si sa se micsoreze.

Hydrafacial

85.00

Pretul afisat este per procedura

PRP – Terapia Vampir

250.00

Pretul afisat este per procedura

Oxigenare hiberbarică

$75.00

Pretul afisat este per procedura

Mezoterapie capilară

Substanțele hrănitoare introduse direct la baza firului de păr prin mezoterapie ating concentrații mult mai mari și sunt mult mai eficiente decât prin aplicarea lor direct pe scalp sub formă de soluții, sampoane, etc.
Podoaba capilara are permanent nevoie de vitamine, minerale, aminoacizi, acizi nucleici, antioxidanti si coenzime.
Cu ajutorul acestui tratament parul isi recapata densitatea, fenomenul de cadere diminuiaza in intensitate, firele isi refac structura si recapata grosimea

Estetica facială și stil de viață

Stilul de viață și factorii externi, precum expunerea la soare, vântul, frigul excesiv, poluarea chimică şi biologică, modificările hormonale, scăderea producţiei de colagen, subţierea pielii datorată acţiunii radicalilor liberi, modificările de la nivelul oaselor faciale, dieta, fumatul, grăbesc procesul de îmbătrânire și afectează aspectul pielii.

estetica_faciala

Pentru orice informație sau programare, contactați-ne!