Despre Teste PCR Covid 19

Testele de identificare Real Time PCR, confirmă sau infirmă prezența virusului SARS-CoV-2. Sunt recomandate pentru pacienții suspecti.
Recoltarea probelor se face din exsudat nasofaringian

teste-pcr-covid-19

Pași pentru Teste PCR Covid 19

01

Recoltare

Pentru exsudatul faringian, pacientul trebuie să țină cont că prelevarea trebuie făcută fie înainte de toaleta cavităţii bucale sau ingestia de alimente sau lichide, fie la 4 ore după acestea.

02

Durata

Durata de eliberare a rezultatelor este de maxim 24 de ore de la momentul recoltării. Rezultatele testului vor fi trimise pe e-mail.
Pentru rezultatul testului in limba engleză se specifică inainte de recoltare.

03

Interpretare

Un rezultat pozitiv indică prezența în proba analizată a ARN-ului SARS-COV-2, fiind sugestiv pentru diagnosticul COVID-19.
Un rezultat nedetectabil (negativ) indică absența în proba analizată a ARN-ului SARS-COV-2.

RT PCR – RO

Ron299.00

Testul RT-PCR SARS-CoV 2 evidențiază prezența virusului și este o investigație pentru diagnosticul infecției virale cu SARS-CoV-2

RT PCR – EN

Ron350.00

Testul RT-PCR SARS-CoV 2 evidențiază prezența virusului și este o investigație pentru diagnosticul infecției virale cu SARS-CoV-2

Te poți testa pentru diagnosticare sau pentru a vedea dacă ai anticorpi

Test IGG

Ron120.00

Dacă ai suferit de COVID-19 sau ai un test pozitiv pentru anticorpi IgG, optează pentru măsurarea cantitativă a nivelului de anticorpi IgG, ca să știi daca ești protejat.

Test IGM

Ron150.00

Dacă suspectezi că ești infectat cu COVID-19 optează pentru masurarea nivelului de anticorpi IgM. Detectia anticorpilor specifici SARS-CoV-2 de tip IgM evidentiaza infectiile acute.

Test IGG+IGM

Ron250.00

Testele serologice pot confirma sau infirma prezența anterioară a infecției Covid-19. Costul include ambele testări, pentru anticorpii de tip IgM si cei de tip IgG

Puncte de recoltare

1. București, Strada Foișorului 56-58,
Sector 3

2. Oltenita, Strada Tineretului 136A

Program recoltare
Luni – Vineri : 08-10
( se poate recolta si in afara programului in limita locurilor disponibile )

Pentru orice informație sau programare, contactați-ne!