Masaj

Prin masaj starea generala de sanatate poate fi imbunatatita , fiind recomandat oricarei persoane care isi doreste sa se simta in forma , sau celor care sufera de diverse probleme de musculatura.
Masajul medical face parte din fizioterapie si prin acesta se intelege o grupare sistematica si stiintifica de manipulari executate manual asupra tesuturilor corpului uman , cu scopul de a influenta tesutul nervos si muscular si circulatia generala.
În perioada 20 iulie – 20 septembrie, în clinica Brotac Medical Excusive beneficiati de 30% reducere la toate pachetele de masaj.
Mai mult detalii : https://brotac.ro/masaj-sanatate-frumuseste-relaxare/

Promo Pensionari & Copii

În aceasta perioada ne dorim sa venim în ajutorul tuturor persoanele care au nevoie de recuperare, astfel in perioada 20 iulie – 20 septembrie, în clinica Brotac Medical Excusive toti pensionarii și copiii între 0-7 ani, beneficiaza de 50% reducere la toate pachetele de recuperate medicala.
Cei care nu se încadrează în categoriile de mai sus, se pot bucura de 30% discount la toate pachetele de fizioterapie, kinetoterapie, masaj, elongatii și hidrocolonoterapie.

Promo Elongatii

Venim în ajutorul tuturor persoanele care au nevoie de recuperare, astfel in perioada 20 iulie – 20 septembrie, în clinica Brotac Medical Excusive toti pensionarii și copiii, beneficiaza de 50% reducere la toate pachetele de elongatii.
Cei care nu se încadrează în categoriile de mai sus, se pot bucura de 30% discount la toate pachetele de fizioterapie, kinetoterapie, masaj, elongatii și hidrocolonoterapie.

Promo Fitness Medical

FITNESSUL medical reprezintă conceptul bazat pe exerciții fizice, menit să prevină bolile, dar și ca terapie adjuvantă în tratamentul acestora. Fitnessul medical se adresează tuturor celor care au probleme de sănătate sau au suferit intervenții chirugicale.
In perioada 20 iulie – 20 septembrie, în clinica Brotac Medical Excusive beneficati de 30% reducere la pachetul de Fitness Medical.