Promo Test RT-PCR

Brotac Medical vine in sprijinul dumneavoastră oferind posibilitatea de a efectua Testul RT-PCR SARS-CoV 2 care evidențiază prezența virusului și este o investigație pentru diagnosticul infecției virale cu SARS-CoV-2 la pret promotional de doar 299 lei.
Testul se poate efectua la Clinica Brotac Medical din sectorul 3, București.

promo-test-rt-pcr

Promo pentru pensionari

Brotac Medical a tinut si tine cont de persoanele care au nevoie de suport medical si nu isi permit servicii medicale private.
In perioda 15 ianuarie – 30 aprilie 2021, in cadrul clinicii Brotac Medical Fosiorului venim in sprijnul persoanelor cu o REDUCERE DE 50% la toate pachetele de recuperare medicala pentru pensionarii cu venituri mici.
* Oferta este valabila doar in limita locurilor disponibile.
* Oferta este valabila doar pentru pensionarii cu venit mai mic de 1500 lei.

Promo pentru pensionari

Black Friday | Brotac Exclusive

Promotii la pachetele de Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj, Elongatii doar in Clinica Brotac Medical Exclusive.
16 noiembrie – 30 noiembrie 2020

Masaj

Prin masaj starea generala de sanatate poate fi imbunatatita , fiind recomandat oricarei persoane care isi doreste sa se simta in forma , sau celor care sufera de diverse probleme de musculatura.
Masajul medical face parte din fizioterapie si prin acesta se intelege o grupare sistematica si stiintifica de manipulari executate manual asupra tesuturilor corpului uman , cu scopul de a influenta tesutul nervos si muscular si circulatia generala.
În perioada 20 iulie – 20 septembrie, în clinica Brotac Medical Excusive beneficiati de 30% reducere la toate pachetele de masaj.
Mai mult detalii : https://brotac.ro/masaj-sanatate-frumuseste-relaxare/

Promo Pensionari & Copii

În aceasta perioada ne dorim sa venim în ajutorul tuturor persoanele care au nevoie de recuperare, astfel in perioada 20 iulie – 20 septembrie, în clinica Brotac Medical Excusive toti pensionarii și copiii între 0-7 ani, beneficiaza de 50% reducere la toate pachetele de recuperate medicala.
Cei care nu se încadrează în categoriile de mai sus, se pot bucura de 30% discount la toate pachetele de fizioterapie, kinetoterapie, masaj, elongatii și hidrocolonoterapie.

Promo Elongatii

Venim în ajutorul tuturor persoanele care au nevoie de recuperare, astfel in perioada 20 iulie – 20 septembrie, în clinica Brotac Medical Excusive toti pensionarii și copiii, beneficiaza de 50% reducere la toate pachetele de elongatii.
Cei care nu se încadrează în categoriile de mai sus, se pot bucura de 30% discount la toate pachetele de fizioterapie, kinetoterapie, masaj, elongatii și hidrocolonoterapie.

Promo Fitness Medical

FITNESSUL medical reprezintă conceptul bazat pe exerciții fizice, menit să prevină bolile, dar și ca terapie adjuvantă în tratamentul acestora. Fitnessul medical se adresează tuturor celor care au probleme de sănătate sau au suferit intervenții chirugicale.
In perioada 20 iulie – 20 septembrie, în clinica Brotac Medical Excusive beneficati de 30% reducere la pachetul de Fitness Medical.