Inovație si dotări ultramoderne

Brotac Medical Center va ajuta sa faceti recuperare medicală / reabilitare medicală pentru o gamă vastă de afecțiuni precum: afecțiuni ortopedice, afecțiuni neurologice/neurochirurgicale, afecțiuni cardiologice, pentru sportivi, pentru copii si adolescenți, pentru afecțiuni reumatismale, evaluarea mobilității articulare, evaluarea forței musculare, program individual de kinetoterapie, recuperare afecțiuni ortopedico-traumatice, mobilizare.

RECUPERARE-MEDICALA

Servicii de specialitate

Printre serviciile de specialitate ale Brotac Medical mai efectuăm si bai cu namol, impachetari cu namol, cure interne cu ape minerale, electroterapie, hidroterapie.

Kinetoterapie

Kinetoterapia sau “gimnastica medicala” reprezinta una din cele mai importante etape ale recuperarii medicale. Scopul ei este sa creasca forta si rezistenta musculara, dar si mobilitatea articulara.

Fizioterapie

Fizioterapia sau electroterapie ajuta la calmarea durerii, reducerea inflamatiilor articulare si musculare, eliminarea contracturilor si reducerea edemelor.

Masaj

Masajul este o terapie manuala realizata prin manipularea straturilor superficiale si profunde ale muschilor si tesutului conjuctiv.

Elongatii

Elongatiile vertebrale se indica pentru dureri lombare si cervicale subacute sau cronice de cauza discala (discopatii sau hernii de disc), musculoligamentara sau prin afectarea articulatiilor interapofizare posterioare.
Hernia de disc cervicala si lombara este o indicatie pentru aceasta terapie, dar ea nu se aplica in orice conditii si pentru orice hernie. Herniile cu sindrom dural sau vertebral marcat , cele hiperalgice sau cu afectare neurologica mare sunt contraindicate.

Click pentru mai mult informatii

Conform legislației in vigoare, asigurații care optează să beneficieze de servicii de recuperare medicală, în regim ambulatoriu clinic de specialitate pot plăti o contribuție personală.
Clinica Brotac Medical Center percepe o coplată.

Pentru orice informație sau programare, contactați-ne!