Inovație si dotări ultramoderne

Brotac Medical Center va ajuta sa faceti recuperare medicală / reabilitare medicală pentru o gamă vastă de afecțiuni precum:
afecțiuni ortopedice, afecțiuni neurologice/neurochirurgicale, afecțiuni cardiologice, pentru sportivi, pentru copii si adolescenți, pentru afecțiuni reumatismale, evaluarea mobilității articulare, evaluarea forței musculare, program individual de kinetoterapie, recuperare afecțiuni ortopedico-traumatice, mobilizare.

RECUPERARE-MEDICALA

Servicii de specialitate

Printre serviciile de specialitate ale Brotac Medical mai efectuăm si bai cu namol, impachetari cu namol, cure interne cu ape minerale, electroterapie, hidroterapie.

Kinetoterapie

Kinetoterapia sau “gimnastica medicala” reprezinta una din cele mai importante etape ale recuperarii medicale. Scopul ei este sa creasca forta si rezistenta musculara, dar si mobilitatea articulara.

Fizioterapie

Fizioterapia sau electroterapie ajuta la calmarea durerii, reducerea inflamatiilor articulare si musculare, eliminarea contracturilor si reducerea edemelor.

Masaj

Masajul este o terapie manuala realizata prin manipularea straturilor superficiale si profunde ale muschilor si tesutului conjuctiv.

Pachete cu plata

Venim in spijinul pacienților cu pachete de tratament cu plata pentru recuperare medicala.

Pret-pachet-start-brotac
START

Fizioterapie
KinetoterapiePachetul include 10 sedințe
Optional:
*Consultatie Pret Promo – 150 ron

Pret-pachet-medium-brotac
MEDIUM

Fizioterapie
Kinetoterapie
Masaj Regional


Pachetul include 10 sedințe
Optional:
*Consultatie Pret Promo – 100 ron

Pret-pachet-complet-brotac
COMPLET

Fizioterapie
Kinetoterapie
Masaj Regional
Consultatie Ortopedie | Medicina interna
Pachetul include 10 sedințe
Optional:
*Consultatie Pret Promo – 100 ron

Elongatii

Elongatiile vertebrale se indica pentru dureri lombare si cervicale subacute sau cronice de cauza discala (discopatii sau hernii de disc), musculoligamentara sau prin afectarea articulatiilor interapofizare posterioare.

Hernia de disc cervicala si lombara este o indicatie pentru aceasta terapie, dar ea nu se aplica in orice conditii si pentru orice hernie. Herniile cu sindrom dural sau vertebral marcat , cele hiperalgice sau cu afectare neurologica mare sunt contraindicate.

Recuperare pediatrică

Empatia și perseverența sunt cuvintele cheie în sesiunile de kinetoterapie copii, dar nu uităm să transformăm ședințele în ocazii de bucurie și distracție pentru copii, fiind conștienți de importanța acestei perioade, atât ca dezvoltare fizică, cât și ca dezvoltare emoțională.

Click pentru mai mult informatii

Conform legislației in vigoare, asigurații care optează să beneficieze de servicii de recuperare medicală, în regim ambulatoriu clinic de specialitate pot plăti o contribuție personală.
Clinica Brotac Medical Center percepe o coplată.

SARS-CoV-2 varianta DELTA

SARS-CoV-2 – DELTA Varianta Delta- SARS-CoV-2 are un potential foarte mare de transmitere, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) considerand-o varianta cea mai „rapida si mai usor de transmis” pana in…

Continue reading

De ce este coronavirus o amenințare ?

Coronavirus – Stăpân al înșelăciunii În stadiile incipiente ale unei infecții, virusul este capabil să înșelecorpul. Coronavirus poate rula în plămâni și căile respiratorii și totușisistemul nostru imunitar crede că…

Continue reading

Metalele grele din organism

Metalele grele din organismMetalele grele din organism , Pb , Cd , As , Hg scad atat glutathionul GSH cat si celulele plasmatice .Lipoproteina de densitate joasă oxidată (ox-LDL) joacă…

Continue reading

Pentru orice informație sau programare, contactați-ne!