Inovație si dotări ultramoderne

Brotac Medical Center va ajuta sa faceti recuperare medicală / reabilitare medicală pentru o gamă vastă de afecțiuni precum:
afecțiuni ortopedice, afecțiuni neurologice/neurochirurgicale, afecțiuni cardiologice, pentru sportivi, pentru copii si adolescenți, pentru afecțiuni reumatismale, evaluarea mobilității articulare, evaluarea forței musculare, program individual de kinetoterapie, recuperare afecțiuni ortopedico-traumatice, mobilizare.

RECUPERARE MEDICALA 2 e1589305316608

Servicii de specialitate

Printre serviciile de specialitate recuperare medicală ale Brotac Medical mai efectuăm si bai cu namol, impachetari cu namol, cure interne cu ape minerale, electroterapie, hidroterapie.

Kinetoterapie

Kinetoterapia sau “gimnastica medicala” reprezinta una din cele mai importante etape ale recuperarii medicale. Scopul ei este sa creasca forta si rezistenta musculara, dar si mobilitatea articulara.

Fizioterapie

Fizioterapia sau electroterapie ajuta la calmarea durerii, reducerea inflamatiilor articulare si musculare, eliminarea contracturilor si reducerea edemelor.

Masaj

Masajul este o terapie manuala realizata prin manipularea straturilor superficiale si profunde ale muschilor si tesutului conjuctiv.

Pachete recuperare medicală cu plata

Venim in spijinul pacienților cu pachete de tratament cu plata pentru recuperare medicală.

START

Fizioterapie
KinetoterapiePachetul include 3 proceduri de fizio si kineto 10 sedințe
Optional:
*Consultatie Pret Promo – 150 ron

MEDIUM

Fizioterapie
Kinetoterapie
Masaj Regional


Pachetul include 3 proceduri de fizio,kineto si masaj 10 sedințe
Optional:
*Consultatie Pret Promo – 100 ron

COMPLET

Fizioterapie
Kinetoterapie
Masaj Regional
Consultatie Ortopedie | Medicina interna
Pachetul include 3 proceduri de fizio,kineto, masaj 10 sedințe si o consultatie
Optional:
*Consultatie Pret Promo – 100 ron

Elongatii

Elongatiile vertebrale se indica pentru dureri lombare si cervicale subacute sau cronice de cauza discala (discopatii sau hernii de disc), musculoligamentara sau prin afectarea articulatiilor interapofizare posterioare.

Hernia de disc cervicala si lombara este o indicatie pentru aceasta terapie, dar ea nu se aplica in orice conditii si pentru orice hernie. Herniile cu sindrom dural sau vertebral marcat , cele hiperalgice sau cu afectare neurologica mare sunt contraindicate.

elongatii 1

Recuperare pediatrică

Empatia și perseverența sunt cuvintele cheie în sesiunile de kinetoterapie copii, dar nu uităm să transformăm ședințele în ocazii de bucurie și distracție pentru copii, fiind conștienți de importanța acestei perioade, atât ca dezvoltare fizică, cât și ca dezvoltare emoțională.

kinetoterapie pediatrica
tbi recuperare 4 2
Click pentru mai mult informatii

Infiltrație acid hialuronic genunchi

Descoperă cum poți tratata durerile de genunchi, care apar din cauza vârstei, printr-o procedură rapidă și ușoară cu Acid Hialuronic.

acid-hialuronic-genunchi

In cadrul Clinicii Brotac Medical, conform legislației in vigoare, asigurații care optează să beneficieze de servicii de recuperare medicală, în regim ambulatoriu clinic de specialitate cu Bilet de Trimitere / Plan de Tratament pot plăti costuri/taxe suplimentare in afara celor 4 proceduri decontate integral de FNUASS. Pentru procedurile de Recuperare Medicală nedecontate se achita tariful integral per procedura.

Investigațiile RX pentru fibroza pulmonară

Investigațiile RX pentru fibroza pulmonară Fibroza pulmonară este o afecțiune cronică care se caracterizează prin cicatrizarea și înlocuirea țesutului pulmonar sănătos cu țesut fibros. Această transformare progresivă afectează funcționarea normală…

Continue reading

Investigațiile CT pentru AVC-uri

Accidentele vasculare cerebrale (AVC) Accidentele vasculare cerebrale (AVC) reprezintă o problemă majoră de sănătate la nivel global, fiind una dintre principalele cauze de deces și dizabilitate. AVC-ul apare atunci când…

Continue reading

Computerul Tomograf

Computerul Tomograf a revoluționat domeniul imagisticii medicale pentru că oferă imagini detaliate și precise ale structurilor interne ale corpului uman. Utilizarea CT-ului în diagnosticare și monitorizarea afecțiunilor conduce la identificarea…

Continue reading

Pentru orice informație sau programare, contactați-ne!