Inovație si dotări ultramoderne

Brotac Medical Center va ajuta sa faceti recuperare medicală / reabilitare medicală pentru o gamă vastă de afecțiuni precum:
afecțiuni ortopedice, afecțiuni neurologice/neurochirurgicale, afecțiuni cardiologice, pentru sportivi, pentru copii si adolescenți, pentru afecțiuni reumatismale, evaluarea mobilității articulare, evaluarea forței musculare, program individual de kinetoterapie, recuperare afecțiuni ortopedico-traumatice, mobilizare.

RECUPERARE MEDICALA 2 e1589305316608

Servicii de specialitate

Printre serviciile de specialitate recuperare medicală ale Brotac Medical mai efectuăm si bai cu namol, impachetari cu namol, cure interne cu ape minerale, electroterapie, hidroterapie.

Kinetoterapie

Kinetoterapia sau “gimnastica medicala” reprezinta una din cele mai importante etape ale recuperarii medicale. Scopul ei este sa creasca forta si rezistenta musculara, dar si mobilitatea articulara.

Fizioterapie

Fizioterapia sau electroterapie ajuta la calmarea durerii, reducerea inflamatiilor articulare si musculare, eliminarea contracturilor si reducerea edemelor.

Masaj

Masajul este o terapie manuala realizata prin manipularea straturilor superficiale si profunde ale muschilor si tesutului conjuctiv.

Pachete recuperare medicală cu plata

Venim in spijinul pacienților cu pachete de tratament cu plata pentru recuperare medicală.

Pret-pachet-start-brotac
START

Fizioterapie
KinetoterapiePachetul include 3 proceduri de fizio si kineto 10 sedințe
Optional:
*Consultatie Pret Promo – 150 ron

Pret-pachet-medium-brotac
MEDIUM

Fizioterapie
Kinetoterapie
Masaj Regional


Pachetul include 3 proceduri de fizio,kineto si masaj 10 sedințe
Optional:
*Consultatie Pret Promo – 100 ron

Pret-pachet-complet-brotac
COMPLET

Fizioterapie
Kinetoterapie
Masaj Regional
Consultatie Ortopedie | Medicina interna
Pachetul include 3 proceduri de fizio,kineto, masaj 10 sedințe si o consultatie
Optional:
*Consultatie Pret Promo – 100 ron

Elongatii

Elongatiile vertebrale se indica pentru dureri lombare si cervicale subacute sau cronice de cauza discala (discopatii sau hernii de disc), musculoligamentara sau prin afectarea articulatiilor interapofizare posterioare.

Hernia de disc cervicala si lombara este o indicatie pentru aceasta terapie, dar ea nu se aplica in orice conditii si pentru orice hernie. Herniile cu sindrom dural sau vertebral marcat , cele hiperalgice sau cu afectare neurologica mare sunt contraindicate.

elongatii 1

Recuperare pediatrică

Empatia și perseverența sunt cuvintele cheie în sesiunile de kinetoterapie copii, dar nu uităm să transformăm ședințele în ocazii de bucurie și distracție pentru copii, fiind conștienți de importanța acestei perioade, atât ca dezvoltare fizică, cât și ca dezvoltare emoțională.

kinetoterapie pediatrica
tbi recuperare 4 2
Click pentru mai mult informatii

Infiltrație acid hialuronic genunchi

Descoperă cum poți tratata durerile de genunchi, care apar din cauza vârstei, printr-o procedură rapidă și ușoară cu Acid Hialuronic.

acid-hialuronic-genunchi

Conform legislației in vigoare, asigurații care optează să beneficieze de servicii de recuperare medicală, în regim ambulatoriu clinic de specialitate cu Bilet de Trimitere pot plăti o CONTRIBUȚIE PERSONALĂ pentru diferenta de tarif intre cel decontat de Casa de Asigurări și tariful Clinicii.

Recuperarea medicală după AVC

Accidentul Vascular Cerebral poate avea urmări grave și afecta în special mobilitatea corpului. În cele mai multe cazuri, pacientul se poate recupera, dacă se ajunge din timp la medic, de…

Continue reading

Tratament spondiloză lombară

Tratament spondiloză lombară Spondiloza lombară este o afecțiune comună, care apare odată cu înaintarea în vârsta sau din cauza unor accidentări. Cazurile ușoare ale acestei afecțiunea nu prezintă un disconfort…

Continue reading

Pentru orice informație sau programare, contactați-ne!