Știați că tratamentul cu PROLOZONE este unic prin faptul că reduce durerea imediat, în timp ce îmbunătățește funcția articulară pentru ameliorarea durerii pe termen lung?

Există dovezi din ce în ce mai mari pentru vindecarea accelerată a tendoanelor/ligamentelor, vindecarea herniei de disc și a bolilor osteoarticulare, redă mobilitatea în articulații, stopează procesul artrozic, ajută la regenerarea celulară și reface cartilajul afectat de artroză.

Procesul de vindecare necesită suficientă energie și nutrienți celulari. Articulațiile sunt foarte lente în vindecare, deoarece aportul de sânge în articulații este foarte slab în comparație cu restul corpului.

Când apar tumefacții și inflamații ale articulațiilor circulația este grav afectată, astfel apare procesul degenerativ prin lipsa nutrienților care hrănesc celulele și țesuturile la nivel articular.

Tratamentul cu PROLOZONE oferă substanțele nutritive necesare, crește vascularizația, reduce inflamația locală, crește energia celulară și îmbunătățește circulația.

Reduce acidul lactic secretat în urma contracțiilor musculare prelungite, precum este durerea de spate, astfel că, prin compușii săi îl transformă în glicogen și hrănește rădăcinile nervoase, hidratează discul vertebral și relaxează instant musculatura făcând ca durerea să dispară, imediat după infiltrarea PROLOZONE-ului.

Tratamentul cu PROLOZONE a fost testat în America de către Academia Americană de Ozonoterapie, iar rezultatele au fost uluitoare: peste 80% dintre pacienții tratați cu PROLOZONE și-au redus durerile articulare cu peste 50%, și a ajutat la stoparea procesului artrozic, ba chiar regenerarea cartilajului fiind posibilă.

Mai multe puteti vizualiza aici – PROLOZONE