Condromalacia Patelara tratata cu PROLOZONE

Condromalacia patelara reprezinta deteriorarea cartilajului capsulei articulare iar diagnosticul se poate pune pe baza ecografiei musculoscheletale, radiografie sau RMN. Poate apărea datorita, uzurii excesive , traumatismelor, hipotonie musculara sau a tratamentelor excesive cu anumite antibiotice.
Pacienții diagnosticați cu aceasta afecțiune prezintă dureri articulare , la urcatul sau coboratul scărilor, ortostatism prelungit sau flexii mai mari de 90 de grade ale articulației genunchiului.

PROLOZONE

Tratamentul inovativ cu Prolozone funcționează prin îmbunătățirea utilizării oxigenului într-o zona localizata a țesutului conjunctiv deteriorat, permițându-i sa se vindece și sa restabilească funcția completa. Ozonul injectat crește aportul de sânge și componentele tratamentului sunt absorbite la nivel celular în zona afectată astfel țesuturile se pot vindeca. Acesta ajută la regenerarea celulara, sintetizează colagenul, activează celulele stem prezente în sânge pentru a consolida și a strânge țesuturile rănite, stabilizând astfel zona și îndepărtând cauza durerii. Pe măsură ce se vindecă, circulația către zonă este restabilită, iar tratamentul este complet. Prolozone elimină senzația de durere și ajuta la refacerea articulației afectate .
O articulație neoperata este mult mai sănătoasa decât una operata!

NU ezita sa ne contactezi pentru o consultatie.

Brotac Medical Exclusive