Sanatatea copiilor este importanta pentru noi!

Clinica Brotac Medical Center vine in intampinarea nevoilor de tratament cu o experienta de 14 ani in recuperarea celor mici. Fiziokinetoterapeutii nostri sunt specializati in lucrul cu copiii  acestia aplicand un program personalizat , adaptat pentru nevoile fiecarui pacient in parte la indrumarea medicului. In cadrul centrului nostru  tratam copiii cu o gama larga de afectiuni : neurologice (pareze , tetrapareze , parapareze , ataxie ) ; tulburari de statico – vertebrale (scolioza , cifoza , lordoza ) ; ortotrauma (fracturi , entorse , leziuni ligamentare cat si de menisc ale genunchiului) , dar si deviatii ale membrelor inferioare (genu – valgum , genu- varum , genu – recurvatum , tal valg , tal var ).

Toate aceste afectiuni le tratam cu ajutorul programului de kinetoterapie , alaturi de proceduri de fizioterapie (electrostimulare , aplicarea de parafina ,a benzilor kinesiologice) , dar si prin masajul decontracturant , miorelaxant efectuat de colegii nostri specializati.

Gimnastica medicala  are un rol important in corectarea eventualelor modificari anormale aparute la nivelul scheletului osos,muscular si neuronal,  redand copilului sanatatea deplina.

Banda kinetica ofera stabilitate si sustinere musculaturii si articulatiilor cat si corectarea anumitor deficiente locomotorii.Ea  pot fi folosita atat in cazul copiilor cat si al adultilor. Este o banda adeziva elastica , confectionata din bumbac rezistenta la apa  si se poate purta pana la 5 zile. Efectele kinesio -tapingului : scaderea durerii , cresterea tonusului pe musculatura slaba si stimularea circulatiei.

In departamentul de recuperare medicala pediatrica , ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Diana Vlad – Fiziokinetoterapeut , cu o experienta atat in terapia pediatrica , cat si a adultilor. A terminat Universitatea de Medicina si Farmacie  „Carol Davila” – specializarea Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala.

Stefania Dinescu -Fiziokinetoterapeut, a ales sa practice aceasta meserie cu devotament , deoarece iubeste copiii si considera ca sanatatea lor este primordiala. A terminat Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”- specializarea Balneofiziokinetoterapie si Recuperare Medicala.

Impreuna cu echipa sus mentionata , cat si sala de tratament  , vor transforma sedintele  copilului intr-o activitate placuta si acceptata mult mai usor de catre acesta.