Despre Medicina Regenerativă | Alternativă

Medicamentul alternativ este termenul pentru produsele și practicile medicale care nu fac parte din îngrijirea standard. Asistența standard este ceea ce practică medicii medicali, medicii de osteopatie și profesioniștii aliați ai sănătății, precum asistenții medicali și kinetoterapeuții. Medicamentul alternativ este utilizat în locul îngrijirii medicale standard. Un exemplu este tratarea bolilor de inimă cu terapie de chelare (care încearcă să îndepărteze excesul de metale din sânge) în loc să folosească o abordare standard.

Terapii Medicină Regenerativă – Alternativă

Brotac Medical vă pune la dispoziție un pachet de tratamente complementare tratementelor medicale.

Back 2 beginning

Programul Brotac Back to Beginning,  își dorește să purifice organismul uman pe toate planurile – CORP – MINTE – SPIRIT și se adresează tuturor persoanelor indiferent de vărstă.

Terapia Vampir – PRP

Această procedură stimulează capacitatea naturală a organismului de regenerare și avand in vedere ca serul provine din propriul sange, terapia are o biocompatibilitate de 100%.

Toxină botulinică

Toxina botulinică acționează doar asupra componentei neurogene a spasticității, componenta biomecanică urmând a fi influențată doar prin programe de recuperare medicală.

Prolozone

Prolozonul este tratamentul inovativ, o combinație între ozon, vitamine și minerale, adus  în premieră în România de catre centrele Brotac Medical Group.

Prolife BC

Description for this block. Use this space for describing your block. Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.

Ozonoterapie

Ozonoterapia este aplicată cu succes în traumatologia sportivă și în tratamentul oricărui sindrom dureros deoarece ţesut vătămat prezintă o oxigenare slabă.

Pentru orice informație sau programare, contactați-ne!